Herstellen na het hardlopen? Neem een sportmassage!

  • door

Ben je een fanatieke hardloper, maar heb je last van zware benen? Of loop je af en toe, maar heb je bijvoorbeeld een vermoeide onderrug? Het maakt niet uit hoe vaak je loopt, een sportmassage kan deze klachten helpen te verminderen!

Een sportmassage zorgt ervoor dat de spierspanning minder wordt, waardoor je beter kan ontspannen en soepeler kan lopen. Afwisselende massagetechnieken ondersteunen het herstel van je spieren, zodat afvalstoffen (bijvoorbeeld lactaat) versneld afgebroken worden door je lichaam.

Een sportmassage bij Stap Vooruit is een massage die niet alleen hard en diep is en pijnlijk moet zijn, zoals velen denken. Een goede sportmassage is er een die toegespitst is op waar jij last van hebt. De combinatie van ontspannende én diepere technieken zorgen ervoor dat jij optimaal kan herstellen.
Ook als je geen last hebt van je spieren kan een sportmassage ondersteuning bieden voor je prestatie. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’:  Door verminderde spierspanning is de kans kleiner dan je een blessure oploopt.

Ook benieuwd wat een sportmassage voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of maak hier een afspraak.