Weer begonnen met sporten? Boek een massage!

  • door

Door alle maatregelen m.b.t. het Coronavirus heb je misschien minder of helemaal niet gesport. Sinds kort mag er gelukkig weer wat meer en ben je vol enthousiasme weer begonnen aan je sport die je al deed of juist aan een hele nieuwe sport. Hierdoor kan je weer wat meer last krijgen van je spieren zoals spierpijn, waardoor je wat moeilijker kan bewegen. Een massage kan hier heel goed aan bijdragen om deze klachten te verminderen, zodat je er weer helemaal tegenaan kan! Wil je een massage gericht op een bepaalde spiergroep, kies dan voor een sportmassage. Wil je liever even ontspannen? Kies dan juist voor een ontspanningsmassage. Wil je meer informatie over de massages die Stap Vooruit biedt? Neem dan contact op. Je kan ook direct een afspraak inplannen via direct online boeken.